Ingrediënten (4p) | |
---|---|
120g | courgette |
120g | radijzen |
120g | wortelen |
2 | lenteuitjes |
450g | kippeborsten zonder vel |
1 | rode chilipeper |
4 el | (pinda)notenolie |
3 el | oestersaus |
4 el | soyasaus |
2 fl.oz | sake |
koriander, zout & peper |
Schil de wortelen en radijsjes, was de courgette en gebruik de Spiral slicer SPIRELLI om lange groentespiralen te bekomen.
Snij de kip in 1cm dikke stukken. Versnij de chilli en de lentuitjes in ringetjes. Mix de oester en soyasaus,sake in een bowl. Verhit de notenolie in een wok op mediumhoog vuur en bak de kippenreepjes tot ze mooi bruin zijn.
Voeg de groentespiralen toe, alsook de chili en lenteuitjes en laat bakken voor ca. 2-3 minuten.
Roer er de sausmix door en laat verder bakken tot de kip lekker mals gebakken is.
Kruiden met zout, peper en koriander naar smaak. Dien op samen met vers gekookte rijst of noodles.
Bereidingstijd : 35 minuten
Geplaatst op: 13.10.2016
Terug naar het recepten overzicht