Nederlands | Français

BEDRIJF

Sedert 1972 hebben wij het voor U

"De Kiene Keuken" van codera bvba in dienst van de vakhandel voor keuken -en bakmateriaal. Een steeds zeldzamer wordend gegeven in deze sector.

Codera bvba heeft al die tijd al een aparte plaats ingenomen als vertrouwenspersoon tussen topfabrikanten en de betere vakhandel. Dankzij meer dan 35 jaren ervaring zijn wij goed geplaatst om de winkeliers te adviseren en samen met hen na te gaan welke artikelen het best scoren bij hun klanten, wat die zoeken, wat die verwachten van hoogwaardige producten.
Een productengamma dat mag gezien worden.

Als exclusief ondernemer met vaste waarden zoals de GOBEL bakartikelen, het PATISSE bakgerief, het Oostenrijkse Riess-KELOMAT voor Inox en Emailkookpotten,

het Franse DE BUYER Kookpottenassortiment en TELLIER gamma voor de (semi-)professionele kok, de Keukenhulpen van de Duitse fabrieken GEFU en MONOPOL, en de MICHELINO Inox Bestekken en Keukenartikelen, beschikken wij over een volledig assortiment in diverse prijsklassen.

Op die manier kunnen wij de winkeliers niet alleen optimaal adviseren bij hun aankopen, maar zijn wij ook in staat om hen met een gamma van gemiddeld 5.000 artikelen bij te staan om hun klanten maximaal te bedienen. Met oog voor knappe vormgeving en eigenheid die elke moderne, hedendaagse keuken een aparte uitstraling geeft. Met één constante: keukenmateriaal dat het heeft van kwaliteit.
Een plezier om ze te (ver)kopen.

NIEUWS